Sustainable Brand Index Award™ er netop blevet uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights årlige prisuddeling. For 5. år i træk hædres danskejede Comwell Hotels med den anerkendte pris. Prisen er et udtryk for, at de danske forbrugere opfatter Comwell Hotels som den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark.
Comwell arbejder målrettet på en mere bæredygtig hoteldrift og har sat en lang række initiativer og aktiviteter i søen for kontinuerligt at gøre hotelkæden til en bedre udgave af sig selv. Alt fra mindre madspild, flere grønne retter i hotellernes restauranter, mere bæredygtig indretning og renovering, investeringer i mere energivenlige løsninger, bedre energikilder og optimal affaldssortering er under luppen i den danskejede hotelkæde.
For 5. år i træk har Comwell netop taget imod den europæiske bæredygtighedspris Sustainable Brand Index Award™ som bedst placeret i hotelbranchen og som nummer 44 ud af i alt 243 danske virksomheder. Direktør for HR og Bæredygtighed i Comwell Hotels, Mai-Britt Jensen, er glad for anerkendelsen:
”Det er fantastisk, at vi kan tage imod den flotte hæder – og nu for femte år i træk. Vi arbejder aktivt for hele tiden at forbedre os, så jeg er stolt og meget beæret over, at vores gæster og de danske forbrugere lægger mærke til os og opfatter os som Danmarks mest bæredygtige hotelkæde,” fortæller Mai-Britt Jensen, der også sender en stor tak til hotelkædens medarbejdere:
”Jeg vil også fremhæve den fantastiske støtte fra Comwells medarbejdere, da prisen i særdeleshed er en cadeau til dem. De er en stor del af rejsen mod en mere bæredygtig hoteldrift, og var det ikke for dem, så kunne vi ikke lykkes,” lyder det fra Comwells direktør for HR og Bæredygtighed.
Aktiviteterne fortsætter
Comwell Hotels arbejder aktivt med FN’s Global Compact og FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og lægger i disse måneder sidste hånd på en ny bæredygtighedsstrategi for de kommende 5 år.
Hotelkæden fortsætter sine aktiviteter mod en grøn omstilling og er i øjeblikket – blandt andre aktiviteter – tæt på at lancere en intern og ambitiøs uddannelse for medarbejderne i hotelkøkkenerne. Uddannelsen understøtter arbejdet med bæredygtighed på området for mad og drikkevarer. Desuden har Comwell i samarbejde med eksterne partnere kortlagt CO2-udledningen i driften, som har bidraget til koncernens videre aktiviteter og forbedringer.