Ib Nordmark VVS ligger i Glumsø i yderkanten af Næstved Kommune. De har to gode svende, Nikolaj og Morten, som yder et rigtig godt stykke håndværk. De har været en del af virksomheden i henholdsvis 14 og 25 år.

Firmaet udfører alt inden for vand, varme og energi. De bestræber at tilbyde en hurtig og kompetent service, og derfor har vi valgt at koncentrere os om VVS arbejde i området der ligger i en radius af 25 km fra Glumsø. Det gælder byerne Ringsted, Herlufmagle, Næstved, Sorø, Fuglebjerg og de omkringliggende landsbyer.

Hos Ib Nordmark VVS laver montørerne alt fra badeværelser til den almindelige udskiftning af haner og rør, men firmaets speciale er varme-området, hvor man har mange års indgående erfaring med solvarme, jordvarme, pillefyr, gasfyr, varmepumper og den indledende generelle energirådgivning til den enkelte kunde. Kundens varmebehov og situation danner altid udgangspunktet for analysen, hvor Ib Nordmark VVS leverer individuel rådgivning med henblik på hvilken løsningsmodel, der passer bedst til de opstillede ønsker og behov.

Derfor skal du vælge Ib Nordmark VVS:

Garanti på alt vores arbejde – Vi er autoriseret af sikkerhedsstyrelsen og medlem af VVS-branchens garantiordning. Dette er din garanti for at vi er seriøse og at du er forsikret, hvis noget skulle gå galt.

Aftaler der bliver overholdt – Vi er håndværkere af den gamle skole. Et ord er et ord, og en aftale, en aftale. Vi bestræber os på at yde den bedste service, og dermed også overholde alle vores aftaler.

Vi passer godt på vores kunder – En af vores styrker er at yde en god kundeservice. Vi sørger altid for at vores kunder er glade og vi udfører et godt stykke håndværk. Mange af vores kunder har været med os i mere end 20 år, og det er vi ret stolte af.

Kontakt

Ib Nordmark VVS A/S
v/ Ib Nordmark
Glumsø Erhvervspark 3
4171 Glumsø
57 64 38 00
nordmark.vvs@mail.dk