Den integrerede daginstitution Sandlyng Børnehus i Stenlille fejrer torsdag den 10. oktober 2024 deres 15-års jubilæum. Alle med relation til huset inviteres til åbent hus på dagen fra kl. 14-16.

Den 10. august 2024 rundede den integrerede daginstitution Sandlyng Børnehus i Stenlille de 15 år. Institutionen inviterer derfor til jubilæumsfejring torsdag den 10. oktober 2024. De 15 år med børneliv i huset i Stenlille bliver markeret med en dag fyldt af fest og fejring.

Om formiddagen fejrer personalet og børnene jubilæet sammen. Derefter er der åbent hus fra klokken 14-16, hvor alle med relation til huset er velkomne.

”Om man har arbejdet her, gået her som barn eller har en helt tredje relation til huset – vi vil rigtig gerne have alle med til at fejre vores store dag,” siger Dorte Møller, der er pædagog i børnehuset.

Billeder og gode historier søges

I forbindelse med jubilæet er børnehusets personale gået på jagt efter minder fra de 15 års børneliv i Sandlyng Børnehus.

”Vi vil gerne markere dagen ved også at mindes ’de gode gamle dage’ sammen. Så er der nogen, der ligger inde med billeder fra Sandlyng Børnehus gennem tiden eller har en god historie fra huset, tager vi rigtig gerne imod dem,” fortæller Lau Holmgaard Ibsen, der også er pædagog i børnehuset. ”Både os blandt personalet og især børnene vil synes, det er sjovt at se og høre, hvordan det har været i børnehuset gennem de 15 år.”

Ligger man inde med billeder eller en god historie fra Sandlyng Børnehus, kan man sende det til børnehuset på lholi@soroe.dk. Så kan det være, historien eller billederne bliver hængt op i huset i forbindelse med jubilæets fejring.

Foto: ABW