Fredag den 22. september var en særlig dag for Kongskilde Industries A/S, da 75 tidligere medarbejdere genså hinanden efter mange års adskillelse – for nogles vedkommende var der gået op mod 40 år.

Det skriver Kongskilde Industries i en pressemeddelelse.

Fælles for dem alle var, at de havde været ansat hos Kongskilde inden for perioden 1965 til 1985. Det var også i den periode, at Peter Leschly var administrerende direktør for Kongskilde – og det var da også Peter, der var ophavsmand til idéen om et gensynstræf godt assisteret af sin hustru, Bente Leschly.

Programmet for dagen var spækket med gode oplevelser – ikke mindst i form af en historisk gennemgang i Auditoriet v/Henning Møller Jensen (medarbejder gennem mere end 40 år), hvor historiske billeder blev fulgt op af sjove anekdoter.

Efter den historiske gennemgang førte nuværende adm. direktør for Kongskilde Industries, Mogens Rüdiger, tilhørerne frem til nutiden. Mogens Rüdiger understregede, at det nuværende Kongskilde netop bygger på stærke traditioner med relation til tidligere tider og medarbejdere, som har været med til at skabe og danne grobund for den loyale medarbejderånd, der i særdeleshed kendetegner Kongskilde den dag i dag.

Arrangementet sluttede af med et besøg på Kongskilde Museum – og det forlyder, at gæsterne havde en god eftermiddag på deres gamle arbejdsplads Kongskilde, som i høj grad genlød af snak, latter og gensynsglæde under besøget og den fortsatte fest på Sorø Storkro.

Billeder fra et skønt gensynstræf hos Kongskilde Industries. Foto: Kongskilde Industries.