Som noget nyt tilbyder Parnas Natur & Aktivitetspark teambuilding til virksomheder. Det gode samvær er i fokus på deres teambuildingkurser, og der er tid og rum til at man lærer sine kollegaer bedre at kende.

Omdrejningspunktet er madlavning over bål, hvor man kan lære at lave lækker mad, samtidig med at der er tid til hygge. Al maden tilberedes fra bunden og ender som en lækker menu med 3-5 retter, som deltagerne spiser sammen til sidst på teamdagen.

Parnas sørger for de gode råvarer, mens deltagerne i hold tænder bålet, snitter, koger, steger, anretter og koordinerer serveringen af retterne med de andre hold.

De kan sammensætte et program helt efter jeres ønsker, og det kan være alt lige fra 1-2 timer som et afbræk i et indendørs møde i ParnasHuset eller som et heldagsarrangement, hvor man starter med morgenmad og slutter af med aftensmad og godt samvær.

De kan også tilbyde andre aktiviteter end madlavning over bål, hvis I har lyst til teamdag med bevægelse og forskellige samarbejdsøvelser udendørs.

Ring eller skriv til aktivitetskoordinator Anders Hooge på 53 62 83 87 eller anders@parnas.dk, hvis I vil høre mere om mulighederne.

Du kan også læse mere på hjemmesiden: https://parnas.dk/teambuilding-med-madlavning-over-baal

Foto: Parnas