Slår man moderne op i ordbogen dukker der følgende sætninger op ”i overensstemmelse med samtidens og modens krav; ny og populær” og ”karakteristisk for nutiden; nutidig”.

De fleste drømmer om et moderne hjem. Det man ser i boligmagasinerne, og som de færreste har. Men med få elementer kan du faktisk skabe et topmoderne hjem, som emmer af nutid.

Først og fremmest handler om at have nogle moderne ting i hjemmet, som du kan mixe sammen med møbler du allerede i forvejen har. Du kan eventuelt godt have et gammelt spisebord med tilhørende spisebordsstole – og så gøre det mere trendy med moderne spisebordslamper. Vælg gerne nogle i en skarp farve, som kan give et unikt look til rummet.

Det kræver altså ikke nødvendigvis en stor opsparing at have et moderne hjem. Du kan nemlig med få elementer skabe et helt nyt og moderne udtryk til boligen.

Gode råd til den moderne indretning
• Hiv naturen indenfor i form af planter og blomster. Dette er noget som for alvor gør hjemmet hjemligt. Især tørrede blomster er meget in lige nu. Samtidig med de er flotte holder de også væsentlig længere.
• Husk farverne. I den moderne indretning skal du ikke være bange for farver. Dette gælder både på møbler og på væggene.
• Mix og match. Bland gerne forskellige træsorter, materialer og farver. Selvom den røde tråd er vigtig, så er det lige så vigtig at du tør at være modig og blande tingene på kryds og tværs, som giver et unikt look til din bolig.

Det er de små detaljer, som definerer indretningen. Selvom du ønsker at have en moderne indretning, så er det også vigtigt at bevare din personlige stil. Husk derfor gerne plakater, nipsting og andet interiør som viser hvem du er som person. Et topmoderne hjem uden personlighed kommer nemlig til at virke koldt og nøgent.

 

Du kan også sagtens have et gammelt spisebord med tilhørende spisebordsstole – og så gøre det mere trendy med moderne spisebordslamper. PR-foto.