Det er en helt særlig oplevelse at tage på jagt. Du oplever naturen fra en helt anden side, og du får lov at se kronhjorte og andet vildt på klos hold. Når du har taget dit jagttegn, mangler du blot at investere i ordentligt jagttøj – og så er du ellers klar til at tage på jagt. Vil du vide, hvad du skal være opmærksom på, når du køber jagttøj? Så læs med videre.

Er tøjet let at bevæge sig i?
Det er alfa og omega, at dit jagttøj sidder behageligt og er let at bevæge sig rundt i. Hvis det irriterer, strammer eller på nogen anden måde er ukomfortabelt at have på, så kan det ødelægge hele oplevelsen, når du er på jagt. Sørg derfor altid for at prøve tøjet på, inden køber det, så du er helt sikker på, at det sidder som det skal.

Hos Härkila går kvalitet og pris hånd i hånd
Det skandinaviske brand Härkila sætter sin lid til at producere outdoor tøj, der er særdeles velegnet til jagt. En af de helt klare fordele ved brandet er, at Härkila ikke går på kompromis med deres tøj. Det betyder selvfølgelig, at prisen er dét højere, men til gengæld er du garanteret et holdbart stykke tøj, der kan bruges igen og igen. Du kan købe tøj fra Härkila lige her hos GrejFreak.dk: https://www.grejfreak.dk/shop/?brand=22921-harkila.

Larmer tøjet, når du bevæger dig?
Når du er på jagt, er stilheden væsentlig. Det går ikke, at dit tøj larmer, når du er ved at have vildtet på kornet, for det kan spolere det hele på ingen tid. Det er altså værd at have i tankerne, når du udvælger dit jagttøj. Noget tøj larmer nemlig mere end andet. Tøjet fra Härkila er designet til at gøre selv din mindste bevægelse stille.

Det skandinaviske brand Härkila sætter sin lid til at producere outdoor tøj, der er særdeles velegnet til jagt. Pressefoto.