Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 2021/05/03 til 2021/05/11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

DIANALUND: 54-årig sigtet for at køre i påvirket tilstand
På Sølvagerparken i Dianalund mødte politiet søndag klokken 17.00 en bil med falske nummerplader. Føreren var en 54-årig mand, der havde cannabis og amfetamin i blodet – så han blev sigtet for at køre i påvirket tilstand – og for dokumentfalsk, fordi han kørte med de falske nummerplader.

SORØ: Mand truede med kniv
Torsdag aften fik politiet en anmeldelse om at en mand var blevet truet af en enden mand med en kniv på Storgade i Sorø, og kort efter ringede nogle vidner til politiet for at fortælle at de havde set en mand gå rundt med en kniv på hovedgaden i Sorø. Kort efter kom flere politipatruljer til stedet, og her fandt de hurtigt frem til en 32-årig mand fra byen, der blev anholdt og sigtet efter knivloven og for trusler på livet.

SORØ: Vold mod buschauffør
Torsdag tidlig aften klokken 17.27 blev en buschauffør overfaldet og tildelt flere knytnæveslag af en ukendt gerningsmand. Bussen var ikke i rute længere og var på vej i garage, da den holdt i lyskrydset Fægangen/Rådhusvej i Sorø. Pludselig kom en mand kørende i en hvid VW Up. Manden steg ud, åbnede chaufførens siderude og slog buschaufføren tilsyneladende umotiveret flere gange i ansigtet. Eventuelle vidner i sagen kan henvende sig på telefon 114.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sorø Alleen Fredag kl. 8.55 – 9.35 Ca. 200 biler blev screenet, og en blev sigtet for at tale i håndhold mobiltelefon.
Dianalund Per Degns Vej Lørdag kl. 16.45 – 19 En blev sigtet for at køre uden førerret, en for at køre i påvirket tilstand, en kørte med falske nummerplader, en blev sigtet for ikke at overholde sin oplysningspligt, en manglede at registrere sin bil og en manglede forsikring på sit køretøj.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Vestmotorvejen Lørdag kl. 13.37 – 19.45 5805 65 130 km/t 198 km/t
Sorø Skælskørvej Torsdag kl. 14.28 – 18.48 226 30 50 90 7 klip og en betinget frakendelse