Wonderful Lifestyle præsenterer, i samarbejde med stjernekokken Mike fra Selshausdal Gods, ægte gourmetoplevelser Nytårsaften 2016.

Skal bestilles enten ved henvendelse i butikken på Holbækvej 29, 4180 Sorø.
Ved at sende en e-mail til info@wonderful-Arabians.com
Eller telefonisk på 60 72 29 14.

Bestilling af menuer skal ske senest 30.12.2016 (bemærk butikken holder lukket 27, 28, 29. december, derfor tages der ikke mod personlig bestilling de dage i butikken).

Alle forudbestillinger afhentes i butikken d. 31.12.2016 kl. 14-16 med mindre udbringning på forhånd er bestilt.

Nytårsmenu 1
Forret:
Marineret laks, frisk tuncarpachhio, grillede jumborejer på aromatiske salater med citron/lime, sauce verte og italienske boller

Hovedret:
Grillet oksemørbrad m/ “nytårskartoffel” rodfrugtsaute, rødvinsdemiglace.

Dessert:
Pannacotta med coulis og bær.

Hovedret 395.- pr. Cou.
Hovedret og dessert 495.- pr. Cou.
Forret og hovedret 595.- pr. Cou.
Forret, hovedret og dessert 695.- pr. Cou.

Nytårsmenu 2
Forret:
Kæmpe overdådigt fiske og skaldyrsfad, med alt det mest eksklusive og lækre fra havet: hummer, king crab, gambas, tun, laks mv.
Hertil 2 slags dressing, citroner/lime og italienske boller

Mellemret:
Champagnesorbet m/ mynte

Hovedret:
Rosemaringrillet Kronhjort m/ “nytårskartoffel” rodfrugtsaute med
soltørrede tranebær og vildtsvampesauce

Mellemret:
2 slags ost med honningristede nødder og druer

Dessert:
Pannacotta med coulis og bær

Alle retter 1295.- pr. Cou.
Forret, hovedret og dessert 1195.- pr. Cou.
Forret og hovedret 1095.- pr. Cou.
Hovedret alene 395 kr. Pr. Cou.
Forret 795.- pr. Cou. (kan serveres som hovedret)

Børnemenu:
Forret:
Rejecocktail/fad med sprød salat, dressing og italienske boller

Hovedret, vælg mellem:
Grillet kylling
Pasta bolognaise

Begge serveres med grønsagsstave mm.

Dessert:
Is med frugt

Pris pr cou. 295.- (2 retter 195.-)

 

Ingen delemenuer! (dog gerne 2 børn på en menu)
Alle menuer leveres på fade og det “lune” varmer man selv (tider på fade). Service leveres tilbage i butikken efterfølgende.

Valgfri sammensætning af foretter, mellemretter og dessert, som kan købes uafhængigt af øvrige menuer:

Skaldyrssuppe/hummersuppe m/ brød 100 kr. pr. cou.

Marineret laks m/ sauce verte m/ brød 100 kr. pr. cou.

Tuncarpachhio på rucola m/ brød 100 kr. cou.

Grillede jumborejer m/ dressing 100 kr. pr. cou.

Hvis 2 ting 200 kr. pr. cou.

Hvis 3 ting 250 kr. pr. cou.

Hvis 4 ting 300 kr. pr. cou.

Kæmpe skaldyrsfade med hummer, king crab, gambas, tun, laks, muslingermm 795 kr.pr Cou. (kan bruges som forret eller hel menu)

Champagne sorbet 50 kr. pr. Cou.

2 slags ost med honningristede nødder og druer 50 kr. Pr. Cou.

Dessert, panacotta, med bær og coulis. 100 kr. Pr. Cou.

Ud over de lækre menuer, har du også mulighed, for at bestille følgende råvarer i ypperste gourmet kvalitet:

Pris DK Hummer 595.- pr kg levende (695.- kogt) incl moms (0,5-1.5)

Pris USA/Canada 395.- pr kg levende (495.- kogt) incl moms (0,55-0,8)

Pris Færøsk Laksefilet (ca 2kg) fersk/frost 250.- pr kg incl moms

Pris Tun (sushi kvalitet) (2-5 kg) fersk/frost 375.- pr kg incl moms

Pris Oksemørbrad (ca 2 kg) ordnet 400.- pr kg incl.

Pris Hjortefilet (ca 2 kg) ordnet 500.- pr kg incl moms

Pris Luxus Grønlandske rejer (frost i en størrelse man kun ser på restauranter) 325.- pr kg incl. Moms

Pris Gambas/jumborejer Spørg? (225.–475.-) pr kg incl moms

Argentinsk oksefilet (5 kg) fra frost 400.- pr kg incl moms (500.-
ordnet.

Priser på udbringning nytårsaften, efter aftale.
Adresser i Sorø: 300 kr.
Adresser i Ringsted: 300 kr.
Adresser i Københavnsområdet 900 kr.