FIRST LEGO League er en videnskabsturnering for skoleelever i alderen 10-16 år. Turneringen består af en intens otte ugers projektperiode, hvor eleverne arbejder med forskning, markedsføring, teknologi og samarbejde. Det hele kulminerer på selve turneringsdagen den 12. november, som er en festdag med indmarch, DJ, projektpræsentationer, teamspirit og nervepirrende robotkampe.

lego leagueSorø Erhverv søger samarbejdspartnere, der kan gøre elevernes projektarbejde endnu mere relevant og værdifuldt. Som virksomhedspartner får du chancen for at tage aktiv del i folkeskolen og markedsføre din virksomhed over for en masse glade elever, lærere og forældre. FIRST LEGO League et tiltag, som spiller direkte ind i kommunens erhvervsstrategis mål om at skabe kontakter til morgendagens medarbejdere og inspirere flere børn og unge til at tænke bredt og erhvervsorienteret i deres kommende uddannelsesvalg.

Sæt kryds i kalenderen lørdag den 12. november 2016!

Hvordan kan du bidrage?
Som virksomhedspartner kan du bidrage på mange forskellige måder – fra praktisk hjælp til sponsorering. Du kan støtte et enkelt hold, en skole, eller FIRST LEGO League-turneringen som helhed. Det er helt op til dig.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om FIRST LEGO League på www.hjernekraft.org.

Du er også velkommen til at kontakte FLL-tovholder Morten Holm Svensson, Sorø Kommune, på mobil 29 13 62 24 eller mohm@soroe.dk for at høre mere.

Hvem står bag?
First Lego League i Region Sjælland arrangeres af ScienceTalenter og Sorø Kommune. Turneringen finder sted i Mærsk-McKinney Møller Videncenter, på Sorø Akademi. Her deltager hold fra skoler i hele Region Sjælland. Vinderne af turneringen går videre til de skandinaviske mesterskaber og derfra videre til Europamesterskabet.

Hent plakat