Sorø Gymnastikefterskole giver alle der har lyst mulighed for at bruge skolens springcenter i ferierne, helt gratis. Konceptet er nomineret til Sundhedsprisen 2015 i Region Sjælland, og du kan afgive din stemme på Sundhedsprisens Facebookside.

Belønner bemærkelsesværdig indsats
Sundhedsprisen er en pris, der er stiftet af Region Sjælland for at belønne personer, institutioner, organisationer eller virksomheder, der gør en bemærkelsesværdig indsats for at fremme borgeres sundhed. Sundhedsprisen er delt ud på tre priser på henholdsvis 30.000, 15.000 og 5.000 kr.

Et dommerpanel finder to finalister, mens den tredje stemmes direkte i finalen på Sundhedsprisens Facebookside.
Det er dommerpanelet​, der afgør, hvem af de tre finalister, der får henholdsvis 30.000, 15.000 og 5.000 kroner.
Sundhedsprisen uddeles til de tre vindere 30. november ved et arrangement i Regionshuset i Sorø, Alléen 15, hvor alle er velkomne.

Stor succes med åbne træninger
​Sorø Gymnastikefterskole og Slagelse Gymnastik Forening har i det seneste år haft stor succes med de såkaldt åbne træninger. Det moderne springcenter giver mulighed for spring, lege, styrketræning, motion og en masse bevægelse.

Der er åbent i alle ferier, og senest i efterårsferien 2015 kom hele 1600 deltagere til Sorø Gymnastikefterskole for at springe, lege og motionere. Det fungerer således, at man kan komme imellem kl. 12 og 17 og selv styre sin egen træning. Der er fire til fem kompetente instruktører til stede hver dag.

sundhedsprisen