Kan du se dig selv udvikle Sorø Kommune og deres evne til at skabe resultater? Kan du omsætte kompleks information til noget let forståeligt? Kan du tænke i at forene kommunens overordnede strategier med dine kollegers praktiske hverdag? Kan du tænke nyt til gavn for både borgere, virksomheder og medarbejdere – også digitalt? Kan du lede forskellige typer af projekter fra start til slut, uanset om det handler om ændrede arbejdsgange eller nye digitale systemer?

Så er du den de søger nu.

Som deres nye innovative udviklingskonsulent vil du få god mulighed for selv at forme din fremtidige rolle i et bredt samarbejde med direktionen og de øvrige fagcentre. Du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper på tværs af organisationen, og mange typer af forskellige udviklingsaktiviteter i form af både afgrænsede ad hoc-opgaver og større tværgående projekter. Men du skal også kunne analysere arbejdsgange, processer og arbejdsmetoder i samspil med medarbejdere, ledere og chefer.

Lidt om dig
Du har mindst 5 års erfaring med projektledelse og organisationsudvikling, og sidder måske i dag som projektleder, udviklingskonsulent, proceskonsulent eller i en mere innovativ stilling i den offentlige sektor eller i en anden større organisation. Det er vigtigt for dem, at du har kendskab til, og forståelse for, den kompleksitet opgaveporteføljen har i en kommune, og at du kan støtte udvikling og implementering i alle typer fagcentre og enheder. Du synes, det er sjovt at begejstre og inspirere til nye måder at gøre og se tingene på, og din yndlingsopgave er at udvikle modeller og skabe visuel struktur og derved omsætte kompleks viden til noget lettere forståeligt.

Du har en akademisk uddannelse, og du bevæger dig ubesværet inden for de forskellige roller i projektledelse, som analytiker, planlægger, formidler og procesfacilitator. Du har en stærk kommunikation både i skrift og tale, og du kan lide at føre an i processer, der involverer kommunens ledere og medarbejdere. Samtidig er du bevidst om værdien af at kunne lytte og omsætte ønsker og behov i organisationen til konkret handling og brugbare værktøjer.

Du har et digitalt mindset. Dvs., at du naturligt tænker anvendelse af teknologiske muligheder ind i beskrivelse og implementering af nye arbejdsgange. Du er generelt nysgerrig på og har mod på at lære yderligere om de digitale muligheder for udvikling af kommunens kerneopgaver.

(Ansøgningsfrist 8. december 2020)

Læs mere her

Foto: ABW