pragSiden Eksportrådet i Prag blev etableret, har man hjulpet mange danske virksomheder med at starte produktion i Tjekkiet eller med at finde tjekkiske samarbejdspartnere. Eksportrådet Centraleuropas opgave består i at yde kommercielle serviceydelser til danske virksomheder, der ønsker at eksportere til eller oprette virksomhed i Tjekkiet, Slovakiet eller Ungarn, såvel som Eksportrådet i Prag i dag er regional koordinator for det meste af Balkan også.

Med flere daglige flyforbindelser fra Kastrup og Billund er der under 3 timer fra Sorø til Prag, så måske det også var noget for din virksomhed?

Eksportrådet, Sjællands Erhvervsfremme, Væksthus Sjælland og Sorø Erhverv inviterer derfor din virksomhed til eksportseminar den 20. april 2015, hvor du kan blive klogere på de muligheder, som danske virksomheder har på de enkelte markeder i Centraleuropa og på Balkan.

Eksportrådets repræsentanter på enkelte markeder har en lang erfaring med at hjælpe både store og små virksomheder med markedsspecifikke kundeeller
partnersøgninger, konkurrentanalyser, rekruttering, matchmaking events, sourcing, etablering af virksomhed med mere.

Handelscheferne fra handelskontorerne på ambassaderne i Tjekkiet, Ungarn, Rumænien, Serbien, Kroatien og Slovenien vil være til stede på seminaret og præsentere potentialet på deres respektive markeder. For trods de ligheder der er landene imellem, er det vigtigt at tage hensyn til de forskelle der er på tværs af grænser, hvis man vil sikre sig succes på nye kundemøder eller ved aftaler med en samarbejdspartner.

Tid og sted
20. april 2015 kl. 8.30-12.00 hos Gefion, Fulbyvej 15, 4180 Sorø.

Deltagelse er gratis. Tilmelding til erhverv@soroe.dk.

Download invitation