”Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have.
Hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade”.

sejers konditori fastelavnSådan lyder den gamle traditionelle raslesang, som børnene hvert år synger. I Sejers Konditori har de travlt med at lave fastelavnsboller, og traditionen tro bliver der igen i år solgt ud af lækre fastelavnsboller i flere forskellige varianter.

”Fastelavn er en højtid, som vi gør meget ud af, og vi kan tydeligt mærke, at vi har lidt mere travlt end vi normalt har i hverdagen”, fortæller indehaver Pia Juul Larsen.

Malene Byskov, medarbejder i Sejers Konditori, informerer om de forskellige fastelavnsboller bageriet kan tilbyde: ”Vi har tre forskellige slags. Dem med almindelig creme, hvor der kan vælges mellem fire forskellige slags syltetøj. Så er der fastelavnsboller med flødeskum, nogle med creme, hindbærsmag, sveskecreme og som noget lidt nyere mokkacreme. Sidste slags er de gammeldags fastelavnsboller, som indeholder borgmestermassecreme samt chokoladestykker”.

Hvem køber typisk jeres fastelavnsboller?
Der er noget for enhver smag med de forskellige varianter, vi har lavet, men vi ser typisk ældre ægtepar, som køber et par fastelavnsboller med flødeskum. De sælger godt.

Hvornår starter I med at bage fastelavnsboller?
Vi begynder allerede med salget af fastelavnsboller sidst i januar. Ligesom vi i julen starter med at lave julekager allerede i november. Man skal jo kunne nå at have glæde af lækkerierne.

sejers konditori fastelavn2

/KB