Weekendens første Sjællandscup er netop kørt. Sorø BMX var med helt fremme, både med antal kørere der stillede til start og i finalerne.

Formand Johnny Winther udtaler: ”Fantastisk, simpelthen fantastisk. Det er år siden Sorø BMX sidst stillede så talstærkt til start samt med så mange nye kørere og forældre. Jeg er en meget glad og stolt formand. Det blev en super race-dag for Sorø BMX, ikke færre end 28 i finalerne ud af de 34 der stillede til start.”

“Der skal lyde en stor ros til trænerne, for hvis ikke trænerne kunne fange børnene til daglig, havde Sorø BMX ikke haft så mange nye kørere med. Glæden blandt kørerne var heller ikke til at tage fejl af. Smil, smil og atter smil. Alt i alt en kanon start på sæsonen 2013 i Sjællandscuppen for Sorø BMX”, siger Johnny Winther.

Forrige weekend var også løbsweekend. Her var det Landspokalen, der blev kørt i Hadsund. Sorø BMX stillede med 24 kørere og var i 17 finaler med ikke færre end 10 placeringer blandt top 3. Klubben er kommet godt ud af ”gaten” i Landspokal sæsonen 2013. Kørerne har trænet i vinteren, og det høster Sorø BMX nu frugten af.

soroe bmx