Makkerparret Ulla Hvid og Jane Steensberg blev hædret med ”Vinterpokalen”
Rosporten udvikle hele tiden nye træningsformer. Rospinning er en af dem og Ulla Hvid og Jane Steensberg fik i efteråret mulighed for at komme på kursus i denne disciplin og siden 25.10.12 har de på skift kørt rospinning i klubben tirsdage aftner samtidig med ”Gert-gymnastikken” i Borgerskolens gymnastiksal. Det har været en ren vitaminindsprøjtning i træningsprogrammet for medlemmerne. Sjovt og udfordrende og fyldt med tekniske finesser. Rospinning har fremkaldt mange smil og sjove bemærkninger medlemmerne imellem mens sveden har løbet oppefra og ned.

Lübeck Regattaen kalder Sorø 27-28. april
Kaproningschef Gert Busk og rochef Birgit Juel-Hansen har færdiggjort anmeldelserne til den hæderkronede Lübeck Regatta og traditionen tro deltager klubben med et stort hold junior-roere og Senior- og mastersroere. Sorø roerne stiller primært op i holdbåde, 2, 4 og 8, da tiden til sculler-træning ligesom ikke er der grundet kulden i luften og ikke mindst det kolde vand.

standerhejsning roklub
Merete Busk uddeler vinterpokalen til Jane Steesberg, som modtager den på Ulla Hvids og egne vegne. Ulla fik sin overrakt ved rospinning tirsdag den 9. april.