Den Konservative Vælgerforenings i Sorø har afholdt ordinær generalforsamling hvor formanden igennem de seneste 2 år, Bo Christensen, træder et skridt tilbage. Men Bo Christensen, som i juni 2012 blev udnævnt til direktør for Arrow Denmark, fortsætter sit politiske virke: “Jeg kan desværre ikke på forhånd påtage mig ansvaret for den koordinerende rolle i valgkampen op til kommunalvalget og uddyber: “2013 bliver endnu et år, hvor der skal arbejdes afgørende for et borgmesterskifte. Det har afgørende betydning for Sorø Kommunes udvikling. Derfor vil jeg fortsat være at finde på holdet, der aktivt bakker op om Gert Jørgensen som ny borgmester og et nyt flertal i Sorø byråd”.

Bestyrelsen har derfor arbejdet på at finde en ny person til formandsposten, så den konservative borgmesterkandidat, Gert Jørgensen, vil få den bedst mulige opbakning til at vinde borgmesterkontoret.

På generalforsamlingen blev Johannes Dahl Lumholt valgt som ny formand – der udtaler: “Jeg glæder mig til denne spændende nye opgave. Det ligger mig meget på sinde, at vi får et systemskifte i Sorø. Vi må forvente, at der i de kommende år bliver behov for mere fællesskab og yderligere behov for skarpe økonomiske prioriteringer. Gert Jørgensen kan skabe denne fornyelse, som vores udfordrede kommune har brug for”.

Den Konservative borgmesterkandidat Gert Jørgensen udtaler: “Det Konservative team op til kommunalvalget bliver stærkere og stærkere. Jeg glæder mig over vores lokale medlemsfremgang og løbende opbakning blandt kommunens borgere. Vi er klar til, for alvor, at udfordre flertallet i Sorø Byråd.

Gert Jørgensen som borgmesterkandidat
På generalforsamlingen blev Gert Jørgensen enstemmigt valgt som de Konservatives borgmesterkandidat i Sorø. Den nye bestyrelse er sammensat med følgende personer: Johannes Dahl Lumholt (formand), Peter Lind Frederiksen (næstformand), Mads Kruse Andersen, Eva Sell, Mogens Schwensen, Carsten Petersen, Bo Christensen, Sofie Ullerup Torpegaard (1. suppleant) og Tina Schwensen (2. suppleant).

Endvidere kan det oplyses at der afholdes opstillingsmøde den 14. marts kl. 19.30 på Værkerne, hvor der vælges konservative kandidater til Kommunal Valg ’13 i Sorø.

Torsdag aften var der ordinær generalforsamling i Sorøs Konservative Vælgerforening. Johannes Dahl Lumholt (tv.) er nyvalgt formand. Her ses han sammen med borgmesterkandidat Gert Jørgensen og den afgående formand Bo Christensen (th.).
Torsdag aften var der ordinær generalforsamling i Sorøs Konservative Vælgerforening. Johannes Dahl Lumholt (tv.) er nyvalgt formand. Her ses han sammen med borgmesterkandidat Gert Jørgensen og den afgående formand Bo Christensen (th.).