Vintersæsonen 19/20 er skudt godt og grundigt i gang. PGI har glædet sig til at deres lokaler igen skulle fyldes op med glade og energiske medlemmer.
De havde en forrygende sidste sæson, med flere medlemmer end tidligere, og det sætter i den grad spor ved, at de også er nomineret til årets gymnastikforening i år.
Igen i denne sæson har PGI en god tilslutning til de fleste af deres hold, især deres børnehold er godt besøgte. På voksensiden har de stadig holdet og pladsen til dig, der måske ønsker mere motion i din hverdag.
Sidste års succes og nomineringen som årets gymnastikforening giver i høj grad PGI lysten til at skabe endnu en fantastisk sæson i samarbejde med jer.

Til voksne har PGI en række fitnesstilbud såsom CrossGym, Puls og styrke, CrossDance, Jumping Fitness, Jumping Teen, Yoga Men og Morgen Yoga.

Ønsker du at forbedre din kondition og almene velbefindende er Bevæg dig Mand, Alt for Damerne, Karleholdet eller Vedligeholdet for Kvinder måske noget for dig.

Fangede dette din opmærksom, så kan flere informationer om holdene og træningstider, findes på PGI’s hjemmeside: PGI4180.dk

Foto: PGI
Foto: PGI