Artiklen er sponseret

I takt med tiden bliver vi ældre, og det samme gør vores udseende. Vi kan ikke forblive unge til evig tid, selvom de fleste ville ønske, at det var tilfældet. Både mænd og kvinder får tegn på alderdom i deres udseende – eksempelvis når huden begynder at hænge lidt ekstra.

Efter en fødsel
En af de mest livsbekræftende begivenheder i livet, er en fødsel. Det er en stor begivenhed for begge parter – både mor og far. Dog er det udelukkende kvindekroppen, som bliver ramt eller medtaget i forbindelse med en graviditetsperiode og efterfølgende. Det kan være svært, at få den ’gamle’ krop tilbage. For nogen lykkedes det aldrig, da kroppen har været igennem en stor ting, som har taget hårdt på kroppen.

Derfor er der mange, der vælger en såkaldt ’mommy makeover’, som bliver foretaget af forskellige plastikkirurger rundt i landet. Det er en behandling, nogle kvinder vælger efter, at de har født deres sidste barn. Den hjælper på kroppen, og er især effektiv i de områder, hvor kroppen har været mest medtaget i forbindelse med graviditetsperioden.

Er du nysgerrig på behandlingen, kan du se før og efter billeder her.

Det er en behandling, som bliver mere og mere brugt i takt med tiden, da det er en hjælp til kvinder, som ønsker at få deres ’gamle’ krop tilbage. Man skal dog huske på én ting i den forbindelse – behandlingen kan ikke stå alene, og derfor skal man fortsætte med at træne ved siden af og spise sundt.

Hvordan behandler man kroppen bedst i takt med alderen?
Kroppen bliver ældre, hvilket betyder rynker, løs hud og mange andre ting. Hvis man lever en sund livsstil med motion og sund mad, kan man komme langt. Det kan i hvert fald udsætte diverse tegn på alderdom.

Derudover kan man pleje kroppen med forskellige produkter. Der er blandt andet specifikke produkter, som hjælper på alderdom i ansigtet, herunder rynker og render i hovedet.

Man kan også gå til forskellige udbydere af pleje, hvor man kan få lavet ansigtsbehandlinger eller andet, som modvirker rynker og tegn på alderdom. Mulighederne er uendelige, men det kan ikke rette op på det ovennævnte med en fødsel. Efter en fødsel skal man leve sundt for at komme tilbage til ens tidligere krop – eller man kan gøre et forsøg.

I forhold til hængende hud og rynker er det et spørgsmål om livsstilen. Er det en sund livsstil uden meget alkohol, cigaretter osv., er man i højere grad ’yngre’ af udseende i længere tid. Kombineres dette med træning og sund mad, bliver det blot forstærket.

Er plastikoperationer forbeholdt kvinder?
Selve behandlingen som hedder, ’Mommy Makeover’, er forbeholdt kvinder, hvilket også antydes i navnet. Mommy Makeover er en god mulighed for kvinder efter de har født deres sidste barn, da det kan give effektive resultater i bestræbelsen på at få den ’gamle’ krop tilbage, som de kender den fra før deres graviditet og fødsel.

Derudover findes der mange behandlinger målrettet kvinder. Dog har mænd også mulighed for at behandlinger, som er målrettet dem, herunder gynækomasti. Gynækomasti er målrettet mænd med mandlig brystudvikling.

Uanset graden af interesse, som man har i plastikkirurgi, så er det meget vigtigt, at man er 100 % sikker på, at det er noget, som man ønsker og ikke vil fortryde. Kirurgiske indgreb er permanente og kan ikke fortrydes, så husk derfor altid at lave en grundig research og vær sikker på at du er tryg ved beslutningen.

Hvis man har en sund livsstil med motion og sund mad, kan man udsætte diverse tegn på alderdom. PR-foto