Vinterferien nærmer sig med hastige skridt og heldigvis, for der er masser af sjove ting på, som man kan glæde sig til at opleve.

Slip kreativiteten løs
På børnebibliotekerne i både Sorø og Dianalund bliver de store kreaborde foldet ud og børn og deres voksne er inviteret til at deltage, når der skal tegnes på muleposer og farvelægges små æsker. Der bliver plads til at sidde stille med tankerne fordybet i farverne, men der er også plads til at grine, pjatte og nyde hvordan børnebiblioteket indbyder til opdagelse.

Vrik med blemåsen
Hvis der skal lidt mere gang i kroppen, så tag forbi Dianalund Bibliotek når Babybandet spiller op til dans. Babybandet, der består af Anders Haaber og Luise Føns, spiller for børn i alderen 0-5 år og musikken er skræddersyet til at styrke dit barns motorik. Sangene, der alle er skrevet af Anders og Luise, tager jer igennem hele din babys dag, fra morgenritualer, bleskift, afslapning og spisetid til tandbørstning og puttetid. Det bliver svært at sidde stille, men hvorfor skal man egentlig også det, når musikken indbyder til at vrikke med blemåsen.

Snedronningen har været på spil
Er du mere til eventyr og opdagelse, så er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan nemlig dykke ned i H. C. Andersens eventyr om Snedronningen. Den kolde Snedronning har nemlig været på besøg på børnebibliotekerne og hun har taget Kay og frosset hans følelser til is. Men heldigvis er alt håb ikke ude, for med hjælp fra Kays veninde Gerda og dig, kan I drage mod det kolde nord for at få Kay hjem igen. På rejsen skal I finde ud af hvilke mennesker og dyr, der kan hjælpe jer.

I kan læse meget mere om alle aktiviteterne på soroebib.dk, hvor I også kan finde billetter samt holde jer opdateret i tilfælde af ændringer.

Pressefoto