Vino Sorana har lavet en facebookgruppe for folk med interesse for vinsmagning, og særligt vin fra Italien og Frankrig (Alsace). Du finder gruppen her – den hedder Vin smagning i Sorø med VinoSorana.dk.

Målet med gruppen er at skabe et forum med særligt fokus på vinsmagninger, og hvor der løbende vil blive tilbudt deltagelse i begivenheder og delt generel information om vin.

Vino Sorana oplever en voksende interesse for denne type af arrangementer, både for private og hos virksomheder i Sorø, og de elsker at komme ud og præsentere deres vin, fortælle om vinmagere, fremstillingsmetoder og meget mere.

Firmaet er drevet af en passion for de gode vin, som de gerne vil dele med andre, så alle kan få tilsvarende gode oplevelser, som de har haft igennem årene, med vinsmagning i Italien, Frankrig, Østrig og Tyskland.

“Vi ved om nogen hvor svært det kan være, at hitte rede i de mange forskellige typer af vin og ikke mindst, hvor svært det kan være at finde en kvalitetsvin til en rimelig pris,” fortæller Brian Bang fra Vino Sorana. “Ved vores vinsmagnings arrangementer vil vi derfor også komme med bud på, hvordan man undgår nogle af de værste faldgruber, når man er på jagt efter en ny yndlingsvin.”

Har du særlige ønsker om afholdelse af arrangement, eller til udvalg af vin på hjemmeside og til vinsmagninger, er du meget velkommen til at kontakte Vino Sorana på mail: Info@vinosorana.dk

Foto: Vino Sorana