Briller er ikke bare briller, det er også et personligt udtryk og stil. Det ved Nyt Syn Sorø i Arkaden alt om, og kan præsentere jer for fremtidens briller, nemlig brandet ‘YOUMAWO’. Dette spændende brand 3D printer alle stel, så du har mulighed for at justere højde, bredde og tilpasning allerede i produktionen af stellet. En mulighed Nyt Syn Sorø har set frem til for at kunne tilpasse endnu bedre briller til dig.

YOUMAWO har ikke eksisteret ret længe, ​​men har i løbet af de sidste par måneder modtaget en række e-mails fra glade forældre, hvis børn har Downs Syndrom eller er autister og derfor har meget svært ved at finde briller. Enten passer disse briller ikke ordentligt, eller også går disse briller meget hurtigt i stykker – indtil forældrene endelig har fundet de individuelt tilpassede YOUMAWO-briller.

Som en del af programmet “Youmawo Cares” eller “Youmawo Hilft” ønsker de at hjælpe familier med Downs Syndrom eller autisme, som på grund af dette ikke kan finde de rigtige briller. I disse tilfælde reducerer de deres salgspris til kun 1 EUR for stellet. 

Hvis du eller et medlem af din familie er berettiget til “YOUMAWO Cares Program”, så kan du bare gå til Nyt Syn Sorø og fortælle dem, at du er interesseret i dette program og vil gerne indløse det. Optikeren vil så bruge YOUMAWO teknologien til at tage scanningen og bestille de udvalgte briller. Ordren sendes til YOUMAWO, hvor den bliver fremstillet omgående. Når glassene er klar, leveres de tilbage til optikeren, som herefter sliber og indsætter glassene. Hvert par briller har nu sit eget 6-cifrede identifikationsnummer, som du kan finde på inderarmen. Klar til levering til kunden.

Læs mere her.