iRelief® er en smart øjenmaske designet til at give varmekomfort til øjnene og øjenomgivelserne. Den kan lindre træthed i øjnene samt ubehag forårsaget af tørre øjne eller andre øjenproblemer. Øjenmasken tilsluttes en power-bank, computer eller en anden strømkilde.

Øjenmasken, som du finder hos Øjensynlig, har tre valgfrie temperaturer for opvarmning, som gør det optimalt for brugeren. 38° C, 40° C og 45° C. Opvarmningen er sat til 30 minutter for alle tre muligheder. Når de 30 minutters opvarmning er færdig, vil varmemasken automatisk ophøre med at varme og slukke helt inden for en time.

3D tilpasset design sikrer iRelief® er i fuld kontakt med øjenomgivelserne. Det giver en problemfri opvarmning og komfort, helt uden at trykke på øjnene.

iRelief® anvender MagSafe-forbindelse ligesom Apple-produkter. Når varmemasken ikke er forbundet med USB-kabel, kan iRelief® bruges som en almindelig øjenmaske til at sove med.

iRelief® er fremstillet af særligt varmeisolerende materiale for at opretholde opvarmningseffekten optimalt. Materialet er vaskbart, så man selv kan vaske iRelief® og derved sikre god hygiejne.

Foto: ABW

Besøg Øjensynlig på Storgade og hør mere om hvad den kan. Du kan også læse mere her på ojensynlig.dk