Trio Con Voce giver koncert i Sorø Klosterkirke den 10. juli 2024 kl. 19.

Trio Con Voce består af sopran, cello og klaver og navnet betyder slet og ret “trio med stemme”. De spiller helt nye lyriske stykker af unge, kvindelige komponister som fx Veronika Voetmann (DK), samt moderne kammermusik-klassikere af Shostakovich og Messiaen garneret med lidt franskklingende senromantik af tyske C.M. Loeffler og nogle sange af Carl Nielsen. Et dansk-fransk-tysk-russisk program fuld af dunkle farver, store følelser og fascinerende stemninger.

Trioen havde sin debut i Flensborg i 2023 for Sydslesvigsk Forening.

Martin Pratissoli er fra Italien og spiller til daglig i Sønderborg Symfoniorkester. Han er uddannet i Milano og Schweitz med mange udmærkelser og vandt for nylig en plads i Opera orkestret i Verona.

Karolina Bogus er fra Polen og er uddannet dels i sit hjemland, dels fra solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense, hvor hun senere har arbejdet som repetitør. Hun spiller meget kammermusik og er organist i Hans Tausens kirke i Odense.

Nina Clausen er en prisvindende dansk freelance-sopran som har sunget Nattens Dronning i Tryllefløjten både på Det Kongelige Teater, ved Jyske Opera m.fl. Samt en mængde store og små roller i opera og teater i både ind- og udland. Uddannet i Odense, Berlin og London.

Køb billetter

Pressefoto