Så er ventetiden ovre og det er atter tid til en sæson med det populære tirsdagstræf på Dianalund Bibliotek.

Sæsonen starter tirsdag den 20. september kl. 10, og denne gang vil de garvede tirsdagstræffere Helle Møller og Dorte Hansen, byde nye og kendte ansigter velkomne, fortælle om, hvad tirsdagstræf er samt løfte sløret for emnerne i den kommende sæson. Derudover vil Helle Møller Jensen og Dorte Hansen fortælle om bibliotekerne i Sorø og alle de mange tilbud og arrangementer, som bibliotekerne rummer.

BANKO! i bogforsider

Sidst på formiddagen vil bibliotekar Mie Fahnø Nielsen kigge forbi, for så skal der spilles et spil litteraturbanko! Hvis du undrer dig over, hvad litteraturbanko er, så får du den korte forklaring lige her:” Vi har byttet tallene på bankopladerne ud med bogforsider og så gælder det om at få BANKO på bogforsider. Det er ret sjovt,” fortæller Dorte Hansen, der lover, at der vil være små præmier til vinderen.

”Men det bliver et lille spil litteraturbanko, så det er altså ikke noget med, at man kan vinde en halv gris,” griner Helle Møller supplerende, og fortæller, at hun og Dorte glæder sig meget til at komme i gang igen.

Tirsdagstræf er et gratis tilbud til alle, der har finder dagens emne interessant, har lyst til at møde nye mennesker eller blot tørster efter en kop kaffe og en sludder.

Arrangementet kræver ingen tilmelding, så kom endelig forbi.

Du kan læse mere på soroebib.dk

Foto: SDL