Artiklen er sponseret

Gamle huse kan rumme en helt særlig charme, som er svær at genskabe i et nybyggeri. Derfor foretrækker nogen at bo i ældre boliger, dog kan det nogle gange komme på kompromis med komforten. Her kan en renovering være en løsning, så boligen bliver til drømmehjemmet. Læs med her og få et par tips til hjemmerenoveringen.

Opgradér køkken og badeværelse
Hvis man skulle udpege to rum i ældre boliger, som ofte trænger til en kærlig hånd først, så er det nok køkkenet og badeværelset. Disse rum oplever nemlig mere slid idet madlavning, damp, bade osv. alle er slidsomme aktiviteter, der sætter sine spor, når et hus har fået nok år på bagen. Måske drømmer du om et splinternyt og moderne køkken og/eller badeværelse, selvom boligen stadig skal have sin gammeldags charme udvendigt? Det kan en køkken/badeværelses-renovering klare. Du kan evt. se mere her og få inspiration fra et AUBO køkken, når du skal planlægge drømmekøkkenet.

Udvendig renovering
Nogen synes at slid er en del af charmen, når man betragter et gammelt hus udefra. Andre mener, at grundig vedligeholdelse og renovering skal til for at holde boligen pæn. Det er heldigvis muligt at renovere det udvendige, uden at byggestilen behøver tage skade af det. Man kan evt. få lagt nyt tag magen til det gamle – bare nyt og slidfrit. Det kan også være, at huset skal males igen, måske i en ny farve der passer bedre til din stil? Der er mange måder, hvorpå du kan fremhæve boligens charme uden at ødelægge den gamle stil.

Hav et budget fra start

Når man kaster sig ud i et stort renoveringsprojekt, kan det være rart at have et godt økonomisk overblik helt fra start. Ved at udarbejde et grundigt budget kan du lettere undgå uforudsete omkostninger undervejs, så projektet ikke kommer til at koste mere end nødvendigt.

Hvis man skulle udpege to rum i ældre boliger, som ofte trænger til en kærlig hånd først, så er det nok køkkenet og badeværelset. PR-foto