Som leder af Handicap og Psykiatri får Tina Mørk blandt andet ansvar for Sorø Kommunes bo- og aktivitetstilbud for borgere med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Hun skal desuden være med til den fortsatte udvikling af Sorø Kommunes tilbudsvifte på specialområdet, hvor Kompasset er seneste skud på stammen.

Tina Mørk har mange års ledererfaring og bred erfaring fra både socialpsykiatri- og handicapområdet fra bl.a. Stevns, Hjørring og Aalborg Kommune samt handicapchef i det tidligere Nordjyllands Amt. Hun har senest været ansat i Lyngby-Taarbæk Kommune som Centerchef for Sundhed og Omsorg.

Social- og sundhedschef Annette Homilius siger:

”Tina har en stærk profil i forhold til at udvikle og styrke handicap- og psykiatriområdets fremtidige opgaveløsning. Ikke mindst hendes samtidige erfaring fra ældre- og sundhedsområdet ser vi frem til bliver sat i spil i udviklingen af Sorø Kommunes velfærdstilbud så de matcher fremtidens behov. Og så har hun et stærkt værdisæt i forhold til faglig udvikling, arbejdsmiljø og trivsel, som passer rigtig godt til Sorø Kommune.”

Tina Mørk siger:

”Jeg glæder mig til samarbejdet med medarbejdere og ledere, borgere og pårørende og til at lære alle at kende. Jeg prioriterer faglighed og kvalitet, og vil bringe det tværgående mere i spil.”
I Center for Handicap og Psykiatri bliver Tina Mørk leder for 160 medarbejdere og kommer blandt andet til at stå i spidsen for udviklingen af tilbudsviften i et tværfagligt samarbejde med både myndigheden Social Service samt ældre- og sundhedsområdet.

Tina Mørk starter i Sorø Kommune 1. april.

Blå bog
Tina Mørk er cand. scient. pol. og har flere efteruddannelser inden for ledelse. Hun har tidligere været centerchef for Sundhed og Omsorg i Lyngby-Taarbæk Kommune og Stevns Kommune og myndighedschef for Sundhed-, Ældre- og Handicapforvaltningen i Hjørring Kommune. Tina Mørk er 60 år og bor i Brønshøj med sin mand. Hun har fire børn og fem børnebørn.

Privatfoto