Hvis du endnu ikke har fjernvarme og bor på det nordlige Frederiksberg (jernbanen er skæringspunktet) eller i Sorø centrum, så er det nu tid til, du skal tilmelde dig. Tilmeldingsfristen for etape 1 er den 1. marts 2023. Du kan tilmelde dig på Sorø Fjernvarmes hjemmeside: www.affaldplus.dk/tilmeld-fjernvarme

På hjemmesiden finder du også information om tilslutningsmodeller, hele processen samt en veludbygget FAQ, hvor du kan få svar på en masse spørgsmål.

Fire forskellige tilslutningsmodeller
Du kan blive tilsluttet fjernvarmen på fire forskellige måder. Valg af model er i høj grad et spørgsmål om pengepung og temperament. De fire modeller (A1, A2, B, C) er beskrevet i skemaet nedenfor.

Fælles for A-modellerne er, at du kan læne dig tilbage og lade Sorø Fjernvarme klare hele din installation. I model B står du selv for hele den indvendige installation, dog udleverer Sorø Fjernvarme en unit, som din VVS’er skal installere. I A1, A2 og B får du service på din installation.

Økonomisk ligger forskellen på de tre abonnementsmodeller i, at du ved A1 ikke skal have penge op af lommen, når du tilmelder dig – alt kører på abonnement. Ved A2 betaler du en stor engangsudgift men har herefter kun et beskedent serviceabonnement tilbage. I B-modellen betaler du en smule mere i abonnement end A2, men til gengæld har du også nogle engangsudgifter.

Model C er for dig, der gerne vil stå for så meget som muligt selv, og som samtidig har økonomien til at betale hele installationen på én gang.

Læs mere om tilslutningsmodellerne