Thomas Nyborg, som i dag er leder af ledelsessekretariatet i Sorø Kommunes center for Teknik, Miljø og Drift, konstitueres som chef for centret fra 1. marts og frem til en ny centerchef er ansat, forhåbentlig pr. 1. juni.

Konstitueringen skyldes, at centerchef for Teknik, Miljø og Drift i Sorø Kommune, Morten Olesen, er blevet ansat som afdelingschef for Natur og Miljø i Odense Kommune pr. 1. marts.

Kommunaldirektør Henning Daugaard siger:

”Jeg er ked af, at vi må sige farvel til Morten i Sorø. Morten har været her siden 2007 og har gjort et fantastisk arbejde som teknik, miljø og driftschef, som en del af Sorø Kommunes ledelse og som udvalgssekretær for Teknik og Miljøudvalget.”

Thomas Nyborg har været i Sorø Kommune siden 2016 og har i den periode været både økonomikonsulent, leder af driften samt konstitueret i en række forskellige lederstillinger i Teknik, Miljø og Drift.

Henning Daugaard siger:

”Thomas Nyborg kender både fagcentret og Sorø Kommune særdeles godt og vil være den helt rette til at sikre tryghed, kontinuitet og driftssikker opgaveløsning i overgangsperioden frem mod, at en ny centerchef er ansat, forhåbentlig pr. 1. juni.”

Thomas Nyborg. Privatfoto.