Som noget nyt tilbyder Parnas Natur & Aktivitetspark nu teambuilding til virksomheder. Det gode samvær er i fokus på deres teambuildingkurser, hvor der er tid og rum til at man lærer sine kollegaer bedre at kende.

Omdrejningspunktet for parkens teamdage er madlavning over bål, hvor man kan lære at lave lækker mad, samtidig med at der er tid til hygge. De tilbereder al maden fra bunden og ender med en lækker menu med 3-5 retter, som de spiser sammen til sidst på jeres teamdag.

Der er gode råvarer klar, mens deltagerne i hold tænder bålet, snitter, koger, steger, anretter og koordinerer serveringen af retterne med de andre hold.

Parnas Natur & Aktivitetspark kan sammensætte et program helt efter jeres ønsker, og det kan være alt lige fra 1-2 timer som et afbræk i et indendørs møde i ParnasHuset eller som et heldagsarrangement, hvor man starter med morgenmad og slutter af med aftensmad og godt samvær.

De kan også tilbyde andre aktiviteter end madlavning over bål, hvis I har lyst til teamdag med bevægelse og forskellige samarbejdsøvelser udendørs.

Ring eller skriv til aktivitetskoordinator Anders Hooge på 53628387 eller anders@parnas.dk, hvis I vil høre mere om mulighederne.

Åbent hus for virksomheder
Den 2. juni afholder Parnas Natur & Aktivitetspark åbent hus for virksomheder, hvor de viser alt hvad de kan frem. De laver forskellige bordopstillinger, så man kan se hvordan forskellige typer møder og events kan afvikles. De præsenterer også forskellige mødepakker, og der vil også være smagsprøver på både mad og drikke.

Udenfor vil der være tændt op i bålet, og det vil være muligt at smage og lave lidt bålmad og få en snak om, hvilke muligheder der er for at afholde jeres næste teamdag på Parnas.

Hver virksomhed må deltage med 2 medarbejdere + ledsagere, og man kan tilmelde sig her.

Foto: Parnas