Karin van Everdinck, Diplom Kunstterapeut og Supervisor MPF og indehaver af Everdinck Kunstterapi, tilbyder supervision til psykoterapeuter og coaches på Holbergsvej 2 i Sorø.

Der fokuseres på dit professionelle arbejde, på din rolle som psykoterapeut/coach samt på de arbejdspunkter og svære følelser, du måtte komme i kontakt med i dit arbejde med klienter/borgere.

I supervision kan du blive “afgiftet”, dvs. at de svære følelser/blokeringer, du kommer med, løsnes op og du får et nyt perspektiv på en situation, dit arbejde eller din rolle. Når du taler om de udfordringer, du bringer ind, bærer kroppen på en (ofte ubevidst) viden, som kan bruges.

Dansk Psykoterapeutforening anbefaler at alle psykoterapeuter løbende står under supervision.

Karin er uddannet neuroaffektiv supervisor hos Peter Kofoed og arbejder med de neuroaffektive kompasser (Susan Hart & Marianne Bentzen) og med kunstterapeutiske metoder. De kunstterapeutiske metoder er til inspiration og den skabende proces er en god måde at komme i kontakt med nye synsvinkler og erfaringer.

Derudover kan Karin give dig professionel sparring, såfremt du har brug for støtte til at etablere din praksis som selvstændig psykoterapeut/coach.

Såfremt du er interesseret i at indgå i en supervisionsgruppe, starter Karin en gruppe d. 7. oktober kl. 15 i Roskilde.

Du kan læse mere på www.everdinck.dk og er velkommen til at ringe eller skrive til Karin på tlf. 2448 0447 eller everdinck@gmail.com Du kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook. Giv gerne et like.