Om bare halvanden uge bliver hele Storgade, Sorø Torv, alle kroge, hjørner, baggårde, pladser og scener omdannet til den fedeste fest!

En festival til, for og med de unge
Et stærkt, friskt og ungt samarbejde mellem de to foreninger: unge, idérige SUP (Sorø Ungdoms Projekt) og gamle, erfarne Sorø Handel og Service, er blevet til, og sammen er de ved at lægge sidste brandvarme hænder på det, som bliver et af forårets helt store begivenheder i Sorø. Det bliver en festival med fokus på Sorøs ungdom, men med aktiviteter og oplevelser til alle aldersgrupper.

Foreninger, klubber, hold og bands stiller op i et sprængfyldt tætpakket program med spændende underholdning – alt sammen med et street-tema – workshops, shows, performances, koncerter, dans, musik, rap, hiphop, streetbasket, talks og meget mere.

En af vor tids sjoveste ungdomsfilm vises i byens biograf. Caféer og restauranter sørger for at stille vores sult og tørst med lækre drinks, sliders, snacks m.m. og på torvet stiller Street Food Festivalen igen op med deres ca. 15 kulinariske og gastronomiske madboder.

Et armbånd fuld af gaver
Armbåndet koster 75,- for UNG under 18 og 150,- for 18+. Det kan købes her eller her og desuden hos Le Niveau i Storgade 38. De fysiske armbånd udleveres fredag 3. maj og lørdag 4. maj, og sælges indtil udsolgt.

Med armbåndet på sit håndled har man adgang til alle koncerter, performances, workshops, talks, biografen, shows OG koncert og efterfølgende afterparty på Coisbar (sidstnævnte for 18+) – og derudover har armbåndet et hav af gaver, som kan hentes i byens butikker, cafeer og restauranter på dagen. Adgangsbilletten til alle festlighederne er armbåndet, der har en værdi på over 450,- kr.,

Her ses oversigten over de mange lækre produkter, som man får udleveret med armbåndet:

UNG OG 18+: GAVEN:
1. Rema: Is
2. Te&Mere: Slushice
3. Klostergrillen: Kaffe
4. Le Niveau: 10 SNAK-kort + Mallows
5. Bruuns: 1 iskugle (v. køb af GD)
6. Tøjbytte-markedet: 15 point til brug i tøj-boderne
7. Sejers: Noget sødt
8. Coisbar: Koncert m. DeBattle
9. Juiceclub: Cookie
10. Lokalristeriet: Kaffe-kunst-aktivitet
11. 7-eleven: Chips / muslibar
12. Valencia: Popcorn / varm kakao
13. Victoria Teatret Biograf: American Pie
14. Luccas: 33 cl sodavand (ung)
15. Bog&Ide: Blyant (ung)
16. Coisbar: Afterparty m. DJ (18+)
Ung værdi: 523,-
18+ værdi: 651,-

EN INVESTERING I DIN BY
De to foreninger; den unge og den gamle, forventer stort fremmøde og opfordrer derfor til, at man køber sin billet på forhånd. Med billetten støtter man aktivitets-, forenings-, kultur- og forretningslivet i Sorø, så billetten er ikke kun lækre gaver til dig + adgangsbillet til alle festlighederne, det er også en investering i din by.

BONUS-info: der kan løbende komme flere gaver og lækkerier på armbåndet.