Jam på Ludvig er rykket udenfor den 4. maj til Sorø Street Festival. Kom forbi og giv et nummer eller blot for at nyde den gode musik med dine venner. Det foregår i biblioteksgården kl. 17-19. 

Desuden har Sorø Handel og Service sørget for, at en ung brandvarm DJ fylder hele Storgade med lækker musik d. 4. maj. Så skal du prøve kræfter med graffiti eller skateboard, så sørger Ramin for at der er god musik til og stemningen er i top! 

Selvom festivalen har tænkt meget på byens ungdom, så læg mærke til at et festivalarmbånd UNG indeholder en masse ting, som Sorøs børn kan få glæde af.

For kun 75 kr. kan de bl.a. hente lidt til den søde tand hos Sejers Konditori, en cookie hos JuiceClub, varm kakao eller popcorn hos Café og Ristorante Valencia, en blyant hos Svegård Bog & idé og meget mere – følg med på Sorø Handel og Services Facebookside

Og alle kan prøve kræfter med streetart, skateboard, klatring, Capoeira og hip hop dans!

Så har du ikke fået købt et armbånd endnu, så skynd dig ind hos Le Niveau i Storgade. Du kan finde mere information om armbåndet på Sorø Handel og Services Instagram. 

Det hele starter kl. 10.00, hvor man kan besøge de mange aktiviteter. Fra kl. 16.00 vil der være musik og streetfest i hele Storgade.