En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Sorø Roklub hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Danmarks bedste ro-vand, og en generelt fantastisk beliggenhed, det er hvad de har i Sorø Roklub, i hvert fald hvis man spørger dem selv. Udsagnet er sandsynligvis også sandt, for roklubben er meget populær. Dette ses fx ved at roklubben afholder Sorø Regatta, nordens største internationale ro-stævne, hvor omkring 1100 personer deltager, fra særligt Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Derfor har Sorø Roklub også mange dygtige atleter, som roklubben har store ambitioner for. Selvom topniveauet er højt, er der dog stadig plads til alle. Sorø Roklub er nemlig en breddeklub, hvorfor foreningens medlemmer er meget alsidige, både i alder og sportslige ambitioner. Udover det sportslige, så fylder det sociale meget i foreningen, som ser en stor værdi i at afholde sociale arrangementer som fx grilaftener, julefrokoster og meget andet. Derfor er der mange gode grunde til at støtte Sorø Roklub fra tankstationen, med OK´s tankkort eller app.

Det nye samarbejde glæder Lene Pålsson, som er kasserer i foreningen.

”Samarbejdet er jo oplagt, når vi bruger en del benzin i vores følgebåde, og der er en OK-tankstation i Sorø” siger Lene Pålsson og tilføjer:

”Derudover har vi en del løbende udgifter, samt nogle projekter vi gerne vil have lavet. Vi vil gerne snart have udskiftet vores bådebro, og have lavet et nyt trivselsrum. Derfor er det dejligt med muligheden for at få tilført ekstra midler i fremtiden, hvorfor jeg håber, at mange vil benytte sig af den nye aftale med OK”.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

 

Udover Sorø Roklub støtter energiselskabet OK omkring 2.500 klubber og foreninger i hele landet. Foto: Sorø Roklub