Sorø Jazz inviterer til koncert med Søren Bebe Trio i Sorø Klosterkirke den 11. maj 2024 kl. 20.

Oplev Søren Bebe – Klaver, Kasper Tagel – Kontrabas, Knut Finsrud – Trommer. Det er Nordisk Jazz af absolut verdensklasse som vil fylde Sorø Klosterkirkes smukke rum.

Søren Bebe Trio er en international anerkendt jazz trio som har spillet koncerter i hele verden. Trioen har netop udgivet deres syvende studie album med titlen ‘Here Now’, der hurtigt er blevet et af de mest streamede danske jazz albums, og som netop nu er at finde på nogle af de allerstørste jazz playlister på Spotify og Apple Music.

Det er smuk og eftertænksom nordisk jazz med inspiration fra både salmer og folkemusik. Eller som Niels Overgård fra JazzNyt beskriver musikken: “Det er jazzy mindfulness. Lyden er vanvittig god. Musikken følger med. Det er ro til sjælen. Det er musik med et helende perspektiv. Smukt.”

Søren Bebe, der har boet med sin familie i Sorø siden 2017, er uddannet fra solist linjen på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har modtaget flere arbejdslegater, blandt andet fra Statens Kunstfond, og udover arbejdet med sin egen trio, er han også ofte at finde bag klaveret, når sangerinden Cæcilie Norby eller saxofonisten Benjamin Koppel giver koncert.

Tid og sted: Lørdag den 11. Maj 2024 i Sorø Klosterkirke.
Dørene åbner kl. 19:00 (unummererede pladser)
Koncert start kl. 20:00 (varighed ca. 75 min.)

Entré: 180,- (+ gebyr)

Bestil billetter her: https://billetto.dk/e/soren-bebe-trio-i-soro-klosterkirke-arr-soro-jazz-billetter-939944

Se hele festivalprogrammet her: https://www.soroejazz.dk/

Søren Bebe Trio. Foto: Jan Palle