Sorø Bibliotek inviterer alle interesserede til en inspirerende dag med fokus på natur, klima og litteratur i forbindelse med lanceringen af deres nye særsamling. Det sker den 24. februar, hvor biblioteket er stolte over at kunne præsentere et spændende program med foredrag og oplæsning af velrenommerede klimaforsker Sebastian Mernild, forfatter Victor Boy Lindholm og digter Nanna Storr-Hansen.

Det bliver en unik lejlighed til at fordybe sig i emner som klimaforandringer, miljøpåvirkninger og vores forhold til naturen. Sorø Bibliotek ser det som en vigtig del af deres bidrag til den kommunale satsning “Kulturen i Naturen,” hvor de har opbygget en spændende samling af relevant og aktuel litteratur om netop natur og klima.

Programmet for dagen er som følger:

Kl. 11.00-12.00:
Foredrag ved klimaforsker Sebastian Mernild og litterat og digter Victor Boy Lindholm om deres fælles værk “Isbogen” (2023)
Kl. 12.00-12.20:
Pause

Kl. 12.20-12.50:
Oplæsning ved digter Nanna Storr-Hansen fra digtsamlingen “Bøgetid” (2022)

Kl. 12.50-13.00:
Afrunding

Sorø Biblioteks nye særsamling afspejler bredden i både fag- og skønlitteratur, der i disse år beskæftiger sig intensivt med naturen og klimaet. Det er en unik chance for biblioteksbesøgende at stifte bekendtskab med forfatterne bag nogle af samlingens bøger og opleve, hvordan litteraturen kan være en vej til forståelse af vores omverden.
Alle er velkomne til at deltage i fejringen af denne nye og vigtige samling, der sætter fokus på bæredygtighed, natur og kultur.

Du kan booke billetter og læse mere på soroebib.dk.