Der findes lige så mange måder at være mor på, som der findes mødre. Ofte føler vi som mødre, at vi gør noget forkert. Vi kan føle os utilstrækkelige og usikre eller ligefrem føle os som en fiasko. Det er kæmpe følelser at gå med alene. Derfor åbner kropsterapeut Idun Pii Johannsen op for det skamfulde i sine samtaler om moderskab.

Du kan møde hende på Sorø Bibliotek torsdag den 2. juni kl. 19, hvor hun sætter blide rammer for en samtale om moderskab: Om de små ting og de store ting. Om det sjove, det dejlige, det sårbare, det irriterende, det provokerende, det udmattende og det hårde.

”Moderskabet åbner op for kropslige forandringer, nye dybder i vores følelsesliv og ukuelige kræfter, som vi måske ikke vidste, at vi var i besiddelse af. En mor, der kæmper for sit barns frihed, skal man ikke spøge med. Moderskabet har et kæmpe udviklingspotentiale for os som mennesker, og lige så smukt det er, lige så tæske-hårdt er det,” fortæller hun.

Idun, som har Iduns hjerte for kropsbehandling og cirkelarbejde, har 25 års erfaring med at holde rum for forskellige mennesker i krop, følelser og fællesskab. Siden hun selv blev mor i 2000, har hun haft en særlig kærlighed til mødre og kvinder. Det har altid været vigtigt for hende at samle kvinder i grupper.

Arrangementet er en del af læsefestivalen ÆllebælleMAJfortælle. Billetter til 25 kr. kan købes på soroebib.dk eller på biblioteket.

Fra Glyptoteket. Foto: SDL