Artiklen er sponseret

Som virksomhed er du afhængig af at kunne få dine varer rundt i landet og frem til dine kunder. Men fragt er dyrt, og derfor står netop fragt som en stor post i mange virksomheders budgetter. Derfor kan det naturligvis betale sig at lede efter muligheder for billigere fragt, men hvordan finder du frem til et billigt fragtfirma, som står klar til at løse netop din opgave?

Få 4 tilbud på din fragt

Vidste du, at der findes en platform, hvor både fragtfirmaer og kunder kan melde sig til, så det bliver nemmere for kunder og fragtfirmaer at finde hinanden? På fragtopgaver.dk kan du som kunde melde dig til og lægge dine fragtopgave op online, hvorefter alle fragtfirmaer i området kan byde ind på netop din opgave.

Det har således aldrig været nemmere for dig som kunde at finde et fragtfirma, for når du har lagt din fragtopgave op, skal du bare læne dig tilbage og vente på, at et fragtfirma byder ind på din opgave. Faktisk kan du modtage helt op til 4 tilbud på fragt, hvor du frit kan vrage og vælge – læs mere her.

Derfor vil fragtmænd gå i konkurrence om at vinde netop din opgave, og det er noget, der presser prisen i bund. Derfor vil du i visse tilfælde kunne spare op til 75% på fragtprisen. For mange fragtmænd bruges der meget tid på tomkørsel tilbage fra en opgave, og derfor giver det også økonomisk mening for fragtmændene at tage din opgave, hvis det betyder, at de undgår at køre hjem til garagen med et tomt lastrum.

Derfor er det win-win for begge parter, og derfor har du mulighed for at få en rigtig god pris på din næste fragtopgave for din virksomhed. Her kan du finde fragt til hele Danmark, og du får altid dør til dør-levering.

 

Når du har lagt din fragtopgave op, skal du bare læne dig tilbage og vente på, at et fragtfirma byder ind på din opgave. PR-foto