Den 18. juni afholdes Fest i Parken for anden gang, og nogle af Danmarks bedste popmusikere spiller op til en stor fest. Hvis dit firma mangler det perfekte sted til årets sommerfest, er det oplagt at holde den til Fest i Parken.

Der er garanti for en fantastisk dag i skønne omgivelser og med lækker mad, når Christopher, Tobias Rahim, Lis Sørensen, Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene og We are the 90’s går på scenen til ”Fest i Parken” på Parnas den 18. juni 2022.

Festivalen har igen i år en række gode pakker til firmaer, der gerne vil give deres ansatte en god oplevelse eller måske endda rykke hele sommerfesten til Parnas Natur & Aktivitetspark.

”Til den første omgang Fest i Parken i 2019 havde vi en række firmaer på besøg, og vi fik rigtig gode tilbagemeldinger, så derfor har vi igen valgt at udbyde nogle attraktive pakker, som firmaer kan købe”, siger Sofie Due Jørgensen, der er ansvarlig for Fest i Parken.

Der er to forskellige typer pakker man som firma kan købe. Den ene er med entrébillet og tre drikkevarekuponer, og den anden er en VIP pakke med fuld forplejning, eget bord i VIP-område og adgang til VIP-toiletter. Begge pakker indeholder også markedsføring på festivalens hjemmeside og på festivalpladsen.

”Vi håber, at der er mange virksomheder, der har lyst til at invitere deres medarbejdere på en hyggelig dag med god musik og lækker mad, og vi vil gøre alt for at sikre nogle gode rammer for en fantastisk fest”, siger Sofie Due Jørgensen.

Bliv sponsor til Fest i Parken

Udover de forskellige festivalpakker, er det også muligt at blive sponsor for Fest i Parken. Det er muligt at få sit firmanavn eksponeret på bannere, festivalarmbånd og de ansattes T-shirts ligesom det også er muligt at få en madbod på festivalen.

Læs mere om festivalpakker og sponsormuligheder på https://www.festiparken.dk/sommerfest/

 

Foto: Parnas