I forbindelse med Rotarys arbejde for at sætte fokus på mental sundhed præsenterer Rotary populære Kaya Brüel og Ole Kibsgaard til en række forårskoncerter i landets kirker. Den 7. april kl. 16 besøger de Sorø Klosterkirke.

Her venter der publikum en unik koncertoplevelse fuld af vellyd, smil og forårsstemning. Overskuddet fra koncerterne går til Headspace, der hjælper unge med udfordringer relateret til deres mentale sundhed.

Med Kaya Brüels og Ole Kibsgaards alsidige, vidtfavnende musikalitet og gode humør inviteres publikum med på en musikalsk rejse, der byder på et alsidigt repertoire lige fra Carl Nielsen til Shu-bi-dua. Mange danskere oplevede, hvordan Kaya og Ole i ”Morgensang på DR” ved hjælp af sangen og musikkens forløsende ord og toner skabte sammenhold, nærvær og bandt os sammen i en svær Corona-tid. På samme måde vil Kaya og Ole skabe en stemningsfuld forårs-kirkekoncert, hvor publikum både kan synge med og nyde Brüel og Kibsgaards smukke fortolkninger af populære toner fra primært den danske sang-skat. En forårs-koncert man går nynnende fra, med et smil på læben, fyldt op af gode sange og en varm stemning.

Koncerten varer ca. 70 minutter
Dørene åbnes 1 time før koncerten.
Billetter købes her: https://rotarymentaltour.dk/