Har du lyst til at læse seks af sæsonens mest og bedst omtalte nye danske romaner, og snakke om dem sammen med andre? Vil du være med til at vælge årets mest interessante danske roman, som får DR romanprisen 2023? Så meld dig til at deltage i DR’s Romanklub 2023.

De første bøger, der skal læses er ’Tjeneren og hans søster’ af Dorrit Willumsen og ’Pigedyr’ af Cecilie Lind. Resten af titlerne vil blive offentliggjort senere på året.

Romanklub-læsekredsen mødes den 2. onsdag i hver måned med opstart den onsdag 14. december 2022 kl. 19.00-21.00.

Der vil være seks mødegange i alt og der er plads til 8 deltagere på holdet. Det er et populært tilbud, så i tilfælde af flere end otte deltagere, oprettes der et ekstra hold, der mødes tirsdag aften samme tid. Der vil blive trukket lod om pladserne på holdene.

Biblioteket sørger for bøger, baggrundsmateriale og links til podcast samt radioudsendelser med relation til de valgte bøger.

Meld dig til hos bibliotekar Per på pda@soroe.dk senest mandag den 17. oktober 2022. Hvis du på forhånd ved, at du kun kan enten tirsdag eller onsdag, så skriv det allerede ved tilmelding.

Du kan læse mere om DR Romanklubben på soroebib.dk.

Foto: ABW