Der er garanti for en stor musikoplevelse, når Fest i Parken 2022 på Parnas i Sorø slår dørene op til årets festival med det bedste fra den danske popscene. Det endelige program er nu på plads, og der er noget for en hver smag, når Christopher, Tobias Rahim, Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene, Lis Sørensen og We are the 90’s går på scenen i de naturskønne omgivelser ved Sorø Sø.

”Efter to års pause er vi virkelig glade for at være tilbage, og vi er stolte over, at vi er lykkedes med at sammensætte så stærkt et musikprogram, hvor alle kan finde noget, de synes er godt”, siger Sofie Due Jørgensen, arrangør af Fest i Parken, og fortsætter

”Det er ret specielt, at man på én dag kan opleve kunstnere, der kan levere hits fra fem forskelige årtier, og at vi favner så mange aldersgrupper lige fra de helt unge til et ældre publikum, der gjorde dansegulvet usikkert tilbage i 80’erne”.

Fokus på hygge og lækker mad

Udover fantastisk musik er der stort fokus på at sikre hyggelige rammer og et bredt udvalg af drikkevarer og mad. Det vil være lokale restauranter og foreninger der står for en række madboder med forskellige typer mad, så der vil være noget for enhver smag.

”Det er selvfølgelig musikken der er den primære attraktion ved Fest i Parken, men vi vil også rigtig gerne være kendt for en hyggelig festival, hvor man kan få en god smagsoplevelse imellem koncerterne og hvor der er plads til at hygge med venner og familie”, siger Sofie Due Jørgensen.

Billetsalget er i fuld gang og kan købes på festiparken.dk.

Følg Fest i Parken på Facebook

De medvirker

Christopher har gennem en række år har leveret det ene store pophit efter det andet og har et bredt publikum i mange aldersgrupper.
Han er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Tobias Rahim er blandt de mest spændende navne på den danske musikscene netop nu, og 2021 har været et sandt triumftog med store hits.
Han er en kunstner, som skaber sit helt eget rum, hvor han leger med ærlige følelser og poetisk, grænsesøgende lyrik tilsat et æstetisk ofte provokerende, men smukt udtryk. Det er et frirum, hvor der er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, humor, sex og ulykkelig kærlighed.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet, Anne Dorte & Maria, igennem de seneste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks.
Først og fremmest står Anne Dorte & Maria for en fest. Publikum i alle aldre kender og kan synge med på deres sange. De mange, store hits fremføres med exceptionel energi og nerve af artisterne selv, og af et band, der både respektfuldt og uimponeret pudser det musikalske arvesølv af.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

“We Are The 90’s” fejrer følelsen af 90’erne og tager publikum med tilbage til de stærke navne og følelser herfra. Der er tale om alle de store hits som alle kender og elsker. Med kostumer, hanekam og blåt hår bliver 90’erne genoplivet med stort show og entusiasme.
Der bliver tyggegummipop, eurodance, boybands og girlpower i stride strømme når hits fra bl.a. Aqua, Spice Girls, Vengaboys, Ace Of Base, 2 Unlimited, SASH!, Rednex, Backstreet Boys, DJ Bobo og Eiffel 65, bliver fremført at det toptændte og feststemte band.