Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 2022/06/20 til 2022/06/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SLAGELSE OG SORØ: Hærværk og ballade i tog
Natten til mandag fik politiet flere anmeldelser om en mand, der tilsyneladende ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt. Først var der blevet hørt høje råb og skrig fra et område ved Svendsgade i Slagelse. Her fandt en patrulje omkring klokken 3.00 frem til en 29-årig mand fra Toreby, som gik rundt i området. Han erkendte, at han nok havde larmet lidt, og betjentene bad ham være stille og opfordrede ham til at gå hjem. Men det gjorde han ikke. I stedet tog han ned på Slagelse togstation, hvor han fortsatte med at råbe, og samtidig smadrede han også en rude på stedet. Så politiet blev igen tilkaldt, og denne gang blev den 29-årige udstyret med meget tunge alvorsord og en sigtelse for hærværk. Men det afskrækkede ham tilsyneladende ikke, for i toget på vej til Sorø lavede han igen ballade og var voldsom og råbende. Desuden havde han heller ingen billet. Så en politipatrulje tog imod ham på Sorø Station, hvor han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen og taget med i detentionen.

SORØ: Tricktyve stjal 86-årig kvindes pung
En 86-åig kvinde fra Sorø blev lørdag klokken 14.45 kontaktet på Søndergade af to mænd, der holdt hende fast og fortale en historie på dårligt engelsk om at de ledte efter et hospital. Efterfølgende kunne kvinden konstatere at hendes pung var forsvundet. Sidste mandag klokken 11.30 blev en 80-årig mand også udsat for tricktyveri på Storgade i Sorø. Her var det en kvinde og en mand, der ved at forvirre ofret havde held til at stjæle et dankort og derefter – uden held – forsøgte at hæve penge på det. I begge tilfælde er signalementet sparsomt. Mændene beskrives som ca. 30 år gamle, sort hår og uden skæg, mens kvinden er 25-35 år gammel og kraftig af bygning.

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sorø Fulbyvej Tirsdag klokken 0.03 26-årig mand fra Fjenneslev Spirituskørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Slagelsevej Mandag klokken 7.45-10.15 596
Sorø Vestmotorvejen Onsdag klokken 5.19-10.15 7685 21 130 km/t 163 km/t