Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 2015-08-03 til 2015-08-11.

SPRITBILISTER

Lørdag klokken 17.17 blev en kassevogn standset af politiet på Alléen i Sorø. Da føreren af bilen – 49-årig mand fra byen – virkede påvirket, blev han testet for narko med positivt resultat for både amfetamin og cannabis, hvorfor han blev anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

På Alléen i Sorø standsede politiet mandag aften klokken 19.43 en bil. Føreren af bilen – en 24-årig mand fra Fjenneslev – virkede noget påvirket, han blev derfor både alkometer- og narkometertestet. Begge tests gav positivt udslag, og den 24-årige erkendte da også, at han havde indtaget alkohol kort forinden kørslen. Ved den efterfølgende visitering af den 24-årige fandt betjentene fem poser med hver 1 gram kokain i hans lommer, ligesom der lå en pose – også med 1 gram kokain – i bilens midterkonsol. Han blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel, kørsel i påvirket tilstand samt overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Torsdag klokken 20.41 standsede en patrulje en bil, som kørte på Skyttevej i Dianalund. Ved rattet i bilen sad en 58-årig mand fra Dianalund, som ikke virkede helt ædru, hvilket en alkometertest bekræftede. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

HÆNDELSER

SORØ: Kørte uden kørekort
Søndag klokken 17.05 blev en bil, der kørte på Rolighedsvej i Sorø, standset af en patrulje. Da føreren – en 22-årig mand fra Slagelse – skulle vise sit kørekort, måtte han erkende, at det var frakendt ham. Da betjentene kiggede nærmere inde i bilen fandt de en cigaretpakke i venstre dørlomme med 2 gram hash i. Han blev herefter anholdt og sigtet for kørsel uden førerret og overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dianalund Rugvænget Hus Torsdag klokken 12 – fredag klokken 6 Ukendt kostervalg
Dianalund Falkegårdsvej Lejlighed Torsdag klokken 9.30 – 12-20 Sparegrise med indhold