Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 090615-150615.

 
HÆNDELSER

DIANALUND: Brand i villa på Kongstedvej
Tidspunkt: 14/06-2015

Søndag morgen klokken 4.55 blev politiet tilkaldt til en omfattende brand i en toplans villa på Kongstedvej i Dianalund, der for tiden står tom på grund af renovering, og som brandvæsenet var i fuld gang med at slukke. Branden var så omfattende og efterslukningen stod fortsat på her til morgen, hvorfor det endnu ikke har været muligt for politiet at inspicerede stedet nærmere, hvilket vil ske i løbet af mandagen.

SORØ: Brand på genbrugsplads
Tidspunkt: 11/06-2015

Torsdag eftermiddag klokken 16.04 opstod der brand på genbrugspladsen på Metalvej i Sorø. En medarbejdet havde foretaget noget ukrudtsafbrænding og i den forbindelse kommet til at antænde nogle mælkekasser, der stod i et metalbur på bagsiden af et træskur. Ilden bredte sig hurtigt til træskuret og medarbejderne på genbrugspladsen kunne ikke slukke branden, hvorfor brandvæsenet måtte tilkaldes. Da brandvæsenet var færdig med slukningsarbejdet var træskuret nedbrændt og en nærliggende mandskabsbygning var delvis beskadiget. Selv om der var kraftig røgudvikling, var der ikke fare for de omkringboende.

SORØ: Mand sov i foyeren i Regionshuset
Tidspunkt: 13/06-2015

Et vidne kom sent lørdag aften forbi Regionshuset på Slagelsevej i Sorø. Her lagde hun mærke til, at der sad en mand og sov i foyeren. Derfor blev både vagt og politi tilkaldt. Det viste sig at være en 31-årig mand fra Ringsted, som havde sparket døren til Regionshuset op og sat sig til at sove i foyeren. Den 31-årige mand havde ikke ødelagt andet en låsen på døren; men han blev dog anholdt og sigtet for husfredskrænkelse.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sorø Hvidtjørnevej Hus Onsdag klokken 18.30-søndag klokken 20.30 Vides endnu ikke

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Sorø Lørdag klokken 20.00-21.00 Spritkontrol: fem køretøjer standset og kontrolleret – en sigtet for spirituskørsel
Sorø Alleen Søndag klokken 01.15-02.00 Spritkontrol: ti køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager
Dianalund Sømosevej Søndag klokken 02.15-02.45 Otte køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager
Sorø Storgade Klokken 17.00-18.30 Selekontrol: ti køretøjer standset og kontrolleret – to sigtet