Vi kender Ronja Røverdatter som en stærk og selvstændig pige der elsker naturen, er fuld af mod og eventyrlyst, har masser at styrke og som en der nysgerrigt udforsker naturen.
Men hvordan er du som Ronja Røverdatter? Find ud af det når vi tager på udflugt fra Sorø Bibliotek til Sønderskoven, med Ronja Røverdatter som usynlig guide.

Sorø Biblioteks formidler Rose Gaihede viser vej, læser op fra Astrid Lindgrens bog og kender alle de gode steder hvor du kan leve din indre Ronja Røverdatter ud; springe langt og højt, holde øje, holde vejr og give dit bedste sommerbrøl!

”Ronja-Udflugt” ligger torsdag d. 18. juli kl. 10-12. Vi mødes og går samlet fra Sorø Bibliotek, Storgade 7 til Sønderskoven; til udvalgte steder der ligger i gåafstand for børnefødder. I tilfælde af voldsomt uvejr bliver vi på biblioteket og læser/leger Ronja Røverdatter.

Det er gratis at deltage, men kræver billet. Dog skal der kun bookes billet til børnene. Børn kan kun deltage i følgeskab med en forælder eller anden voksen.

Alder: 7-11 år + forældre oa. ledsagende voksne.

Pressefoto