Dette indhold er sponsoreret

Hvis indkomsten ikke er oppe og synge de høje toner, kan det være en udfordring at eje bil. Det firhjulede køretøj stiller krav om både afgifter, benzin og forsikringer, som forudsætter, at man har et økonomisk sikkerhedsnet for at kunne betale disse. Nogle har også bevidst valgt ikke at købe bil for at skåne miljøet, men det behøver ikke at være et konsekvent fravalg af bilen. En bil er nemlig nødvendig for at kunne gennemføre bestemte lejligheder, og derfor kan man gøre brug af biludlejning i Sorø. Læs mere om dine fordele med Oscar Biludlejning, og gør noget godt for dig selv og miljøet.

Kort om Oscar Biludlejning
Oscar Biludlejning så dagens lys i 2019 og har på trods af en genstridig sundhedskrise udvidet deres forretning til at have 125 afdelinger fordelt i hele Danmark i dag. Dette har imidlertid gjort, at biludlejningen er mere synlig på landkortet, end hvad aktører som Hertz, Avis, Sixt og Europecar er tilsammen. Den målbare succes skyldes, at deres biludlejning differentierer sig fra den klassiske model, hvor udlejerne selv ejer bilerne. Oscar Biludlejning har set et hul i markedet ved også at gøre det muligt for bilhuse- og forhandlere at udleje deres lånebiler, som ellers ofte står stille. På denne måde udnyttes ubrugt kapacitet, og virksomhederne spares for en række omkostninger, der kan bidrage til at udvikle lokaløkonomien. Denne værdikæde har resulteret i, at Oscar Biludlejning er blevet kåret til at være Sorøs foretrukne biludlejer af brancheportalen Lej-bil.dk.

Biler til alle formål
Oscar Biludlejning har med sin unikke tilgang skabt grobund for, at de i dag kan omfavne hele landet, hvilket står i skarp kontrast til, hvad internationale kæder forsøger at gøre. På deres hjemmeside kan du finde en nem søgemaskine, der kan bruges til at matche dig med den bil, som imødekommer dine behov og ønsker. Hvad end du har brug for en almindelig personbil til at løbe et par ærinder, en flyttebil til at hjælpe din ven på vej eller en trailer til et byggeprojekt, kan Oscar Biludlejning være behjælpelig med transport.

Få krav til dig
Det skal være nemt og hurtigt at leje en bil, og derfor har Oscar Biludlejning sparet dig det unødvendige tidsspilde. Alle deres biler kan lejes, såfremt du er i besiddelse af et almindeligt B-kørekort. Startprisen for leje af en bil er fra 249,00 kr. pr. dag hos Oscar Biludlejning i Sorø. Med i prisen er 100 kilometer i benzin samt ansvars-kaskoforsikring. Hvis du er villig til at tilmelde dig gennem firmaets app, kan du opnå 10% i rabat på din booking. Gør dig selv en tjeneste, og indmeld dig allerede i dag.

 

Oscar Biludlejning har med sin unikke tilgang skabt grobund for, at de i dag kan omfavne hele landet. Foto: Oscar Biludlejning