Arbejdet med sårbare klienter eller borgere med udfordringer på forskellig vis kræver, at du løbende får støtte og sparring for at kunne rumme dette meningsfulde, men krævende arbejde.

Karin van Everdinck, indehaver af Everdinck Kunstterapi i Sorø, starter d. 22. april en supervisionsgruppe med 4-6 deltagere. Fokus for gruppen ligger på din rolle som behandler/vejleder, dit arbejde med dine klienter og de problematikker og dilemmaer, du møder.

Formålet med gruppen er at tilbyde dig et frirum, hvor der er plads til din selvomsorg og hvor du har mulighed for at sparre med andre, at danne et fællesskab med gensidig læring og udvikling og at få nye perspektiver.

Metoder der gøres brug af er:
• Det reflekterende team
• De neuroaffektive kompasser
• Kunstterapeutiske metoder
• Mindfulness
• Gruppeøvelser

Dernæst kan der gøres brug af undervisning i forskellige emner. Den fulde beskrivelse af supervisionsgruppen kan læses på www.everdinck.dk

Gruppen starter d. 22. april kl. 10-13 i kunstterapi klinikken hos Body, Mind & Peace, Algade 28a i Roskilde (7 min. gang fra stationen). Den første gang er gratis, herefter beslutter du, om du vil fortsætte de øvrige 6 gange i 2022.

Du kan læse mere på www.everdinck.dk og er velkommen til at ringe eller skrive til Karin på tlf. 2448 0447 eller everdinck@gmail.com og kan også finde Everdinck Kunstterapi på Facebook. Giv gerne et like!