Er du utallige gange kørt forbi det farverige vandtårn i Sorø, har du forelsket dig bindende i Sorøområdets mange muligheder, eller er der en helt tredje grund til, at du har valgt at flytte din bopæl til Sorø? Uanset hvad du kan begrunde din beslutning med, fortjener du og enhver anden en god indflytning.

Vælg møblerne omhyggeligt
Det kan være en hård og besværlig samt sommetider langtrukken proces at flytte, for det er trods alt et komplet hjem, man flytter ind i ganske nye rammer. Man kan dog gøre det nemmere for sig selv ved at sortere i, hvad man vil bringe med videre til den nye adresse. Har du før dit liv i Sorø boet langt væk fra denne by, kan der nemlig være nogle møbler, som din flytning vil blive nemmere af, at du lader blive og køber nyt af. Det kan for eksempel være, at din nuværende seng er ved at være slidt, og så er nu det perfekte tidspunkt at investere i en ny – du kan her se gode tilbud på kontinentalseng.

Oplev Sorø
Nok skal du selvfølgelig indrette og finde dig til rette i din nye bolig i begyndelsen, men bliver det for overvældende med flytteprocessen, vil det kun være fornuftigt at trække sig lidt og finde noget andet at tage sig til for en stund.
Det er altid rart at kende sit nye beboelsesområde nogenlunde, for sandsynligvis er du flyttet ind for at blive i et relativt stykke tid, hvis ikke meget længe. Du kan udforske dit nærmiljø ved at banke på hos dine naboer og hilse, før du drager længere ud over flere grænser. Du kan besøge Sorø Museum eller se Sorø Klosterkirke for at engagere dit i lokalsamfundet. Hvis nogen en dag kommer og besøger dig i de nye omgivelser, så har du da også noget i området at vise dem.

Det kan være en besværlig og langtrukken proces at flytte, for det er trods alt et komplet hjem, man flytter ind i ganske nye rammer. Foto: ABW