De har lagt hundredevis og atter hundredevis af timer i at skabe Danmarks smukkeste og mest inspirerende haver. Det har krævet tålmodighed, kreativitet, snavsede hænder og masser af hårdt arbejde at skabe de magiske oaser, som foreningen “The Danish Club” nu har udvalgt til at være blandt Danmarks smukkeste under navnet “TOP 50 HAVER”.

Nu slår de ihærdige haveejere endda havelågerne op, og inviterer indenfor i en begrænset periode til spændende fortællinger og rundvisning i deres fantastiske haver, hvor de mange farver og dufte med garanti kommer til at overvælde de besøgende.

Birkegårdens Haver er også blandt de udvalgte “Top 50 Haver”, man kan besøge sammen med The Danish Club. En lille sø i baghaven i 50års fødselsdagsgave. Det ydmyge ønske blev starten på det, der skulle udvikle sig til at blive Birkegårdens fem bjergtagende haver med både dyr og legepark. Birkegårdens Haver – dyr og familiepark – byder i dag på oplevelse for hele familien. 

Foreningen “The Danish Club” har igen i år udvalgt Danmarks 50 smukkeste haver og åbner nu sammen med de passionerede haveejere op for foredragsturnéen “TOP 50 HAVER”. Her kan besøgende ved selvsyn komme tæt på unikke dufte, eksotiske blomster og flotte træer, høre masser af spændende anekdoter og hente inspiration til egne haver. Haverne spænder vidt lige fra smukke slots- og herregårdshaver med personlig rundvisning af ejerne til ikke mindst en række af Danmarks mere hemmelige og private haveperler, der normalt ikke har åbent for offentligheden.

Se hele overblikket over de 50 haver HER

Foto: ABW